• Facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
  • sns01
  • sns04

Specifikation af vinflaskemærkningsmaskine hos Fineco

Donguan Fineco Automation Technology Co., Ltd, der kan fremstille den høje kvalitet af vinflaskemærkningsmaskine er berømt for sit berømte navn kinesiske "High and New Technology Enterprise" i 2017, og vi opnåede også ISO90001- og CE-certificeringer. Vores etiketteringsmaskiner til vinflasker er så populære, at vi har eksporteret til Amerika, Frankrig, Australien, Tyskland og 20 andre lande og regioner.

Selvom vi er på toppen af ​​denne karriere, men vi holder aldrig op med at forfølge forskning, udvikling og innovation for at være bedre. Vi forsøger løbende at forbedre kvaliteten af ​​vores vinflaskemærkningsmaskine og introducerede teknologierne fra tyske, japanske, italienske og andre lande til udvikling. I dag vil vi gerne dele nogle specifikationer af vores vinflaskemærkningsmaskiner med dig.

1. Anvendelsesområdet

Vores vinflaskemærkningsmaskiner er fremstillet med en bred vifte i henhold til kundernes forskellige krav, de kan lave en etiketindpakning rundt etikettering, to etiketter foran og bagpå etikettering sammen med orien-mærkning. Vores vinflaskemærkningsmaskiner er ideelle til alle former for cylindrisk, konisk genstandsmærkning. 

2. Enhederne

Enhederne i vores vinflaskemærkningsmaskiner inkluderer: Elektrisk kabinet, transportmekanisme, separat flaskeenhed, presseflaskeenhed, rulleetikettenhed, børsteetikettenhed, etiketteringsmotorer, operativsystem og kontrolsystem og så videre.

3. Enhedens fordel

1. Kontrolsystem: Japansk Panasonic kontrolsystem med høj stabilitet og ekstremt lav fejlrate.

2. Operationssystem: Farveberøringsskærm, direkte visuel grænseflade let betjening. Kinesisk og engelsk tilgængelig. Nemt at justere alle elektriske parametre og har tællefunktion, hvilket er nyttigt til produktionsstyring.

3. Registreringssystem: Brug af tysk LEUZE / italiensk datalogisk etikettsensor og japansk Panasonic-produktsensor, som er følsomme over for etiket og produkt, hvilket sikrer høj nøjagtighed og stabil mærkning. Sparer meget arbejdskraft.

4. Alarmfunktion: Maskinen giver en alarm, når der opstår et problem, såsom spild af etiket, brud på etiketten eller andre funktionsfejl.

5. Maskinmateriale: Maskinen og reservedele bruger alle materiale rustfrit stål og anodiseret senior aluminiumslegering med høj korrosionsbestandighed og aldrig rust.

Vores Vinflaskemærkningsmaskiner er nemme at betjene, og hvis du vil vide mere information om det, kan du besøge www.finecolabeler.com

fk4

Indlægstid: Apr-09-2021